Gostilna Daníca

Stran

Kontakt

Miran Ramot, s.p.

Preloge 14 B, 2316 Zg. Ložnica

Elektronski naslov: gostilna.danica@siol.net

Telefon:

Gostilna in sobe: 02/ 803-80-16

Anita: 040/797-938

Miran: 041/578-726

bg_line_950

KAKO DO NAS

Smer iz Celja:

Če se peljete po avtocesti, zavijete z nje na izvozu  Slovenske Konjice. Pri cestninski postaji Tepanje zavijete desno. V križišču pri bencinski črpalki OMV  prav tako zavijete desno. 5 minut se peljete naravnost.  Pripeljete se v kraj Preloge, pri prehodu za pešce je na levi strani kapelica, tam zavijete levo in ste na cilju.

Če se peljete iz celjske smeri po stari cesti, se vozite samo ravno v smeri Slov. Bistrice. V kraju Preloge pri kapelici zavijete levo.

Smer iz Maribora:

Če se peljete po avtocesti, zavijete z nje na izvozu Slovenska Bistrica JUG. Prvo krožišče (pri Šparu) zapustite pri drugem izvozu,  tudi  drugo krožišče pri bencinski črpalki Petrol zapustite v drugem  izvozu in nadaljujete pot  proti Slovenskim Konjicam. Tudi  v  tretjem krožišču (pri Hoferju) zapeljete na drugem izvozu proti Slovenskim Konjicam.  Po približno  5 minutah vožnje  prispete v kraj Preloge, pri prehodu za pešce je na desni strani kapelica, tam zavijete desno in ste na cilju.

Če se peljete iz mariborske smeri po stari cesti, se vozite ves čas v smeri  Slov. Konjic. V kraju Preloge pri kapelici zavijete desno.

bg_line_950